Carl Joseph HAYMAN

Carl Joseph HAYMAN
Carl Joseph HAYMAN

Fiche de Carl Joseph HAYMAN

  • Surnom :
  • Poste : Right prop
  • Autre poste :
  • Taille : 1,94 m
  • Poids : 120 kg
  • Naissance : Opunake (Nouvelle-Zélande) le 14/11/1979

Historique

In 2001, Carl Hayman became the 1000th player to appear for the All Blacks.

Parcours de Carl Joseph HAYMAN

Saison dernière

 

 

Clubs précédents

1998/2007 - Otago (NPC - 68 appareances).
1999/2007 - Highlanders (Super 12 / Super 14 - 81 appareances).
2007/2010 - Newcastle Falcons (England).
2010 - Rugby Club Toulonnais.

Sélections

New Zealand U-16 in 1995.
New Zealand Schools in 1996, 1997.
New Zealand U-19 in 1997, 1998.
New Zealand U-21 in 1998–2000.
New Zealand A in 2000.
All Blacks in 2001, 2002, 2004 - 2006 (45 caps, 2 tries scored).
New Zealand Maori in 2002, 2003, 2005.
British Barbarians (3 caps between 2003 & 2011).
French Barbarians (1 cap in 2010).

Palmarès de Carl Joseph HAYMAN

European champion 2013, 2014 and 2015.

France champion 2014.

World Cup 2007 Quarter Finalist.

Tri Nations 2002, 2003, 2005, 2006 and 2007 winner.

Top 14 finalist in 2012, 2013 and Amlin Challenge Cup finalist in 2012.

 

Photos de Carl Joseph HAYMAN

Vidéos de Carl Joseph HAYMAN

Résumé Toulon - Stade Français - Demi-finale TOP14

Résumé Toulon - Stade Français - Demi-finale TOP14

Retour en images sur la défaite 16-33 contre le Stade Français Paris, en demi-finale de TOP14, le 05 Juin 2015.

Avant-match Toulon - Stade Français - TOP14 Demi-Finale | Toulon-Stade Français

Avant-match Toulon - Stade Français - TOP14 Demi-Finale

Avec B. Laporte, M. Bastareaud, C. Hayman et G. Guirado

Match : Toulon-Stade Français

Après-match Toulon - Oyonnax - TOP14 J26 | Toulon-Oyonnax

Après-match Toulon - Oyonnax - TOP14 J26

Avec Bernard Laporte, Christophe Urios et Jean-Charles Orioli

Match : Toulon-Oyonnax